Vores produkt

Lær PainXit bedre at kende

PainXit smertelindringspen er et hurtigt virkende og super enkelt middel til lindring af både akutte og kroniske smerter. Det er nemt og effektivt og et sikkert medicinsk, smertelindrende produkt. Den virksomme metode er baseret på den velkendte medicinske teknik, kendt som TENS eller TNS. Anvendelsen af lavfrekvente, elektriske impulser på huden aktiverer din krops eget naturlige forsvarssystem mod smerter – endorfinerne – og lindrer alle slags smerter, når og hvor du har brug for det. 100 procent naturlig. Ingen bivirkninger. Ingen risiko for overdosering. Super enkel og sikker. Slip for piller og de bivirkninger, de kan give.

Hvilken slags smerte kan PainXit lindre?

PainXit kan anvendes til stort set alle typer af både akut og kronisk smerte, f.eks. i forbindelse med gigt og osteoporose, lumbago og iskias. Desuden god mod fantomsmerter og smerter ved kronisk neuropati. Ideel til ældre eller syge og folk med svag håndstyrke, fordi det patenteret super-simple ”2-klik” -system sikrer, at du kun skal trykke på START- og STOP-knappen 2 gange for en smertehandling. I modsætning til lignende produkter, hvor man skal trykke mere end 50 gange ved en 1-3 minutters behandling.

PainXit tager sig også af muskelsmerter, ryg-, knæ- og skuldersmerter og andre smerter relateret til sport, f.eks. tennis- eller golf-albue.

PainXit er god at have i huset, i bilen eller i din taske til hurtigt at hjælpe med smertelindring i dagligdagen. Når børnene slår knæet, eller et bistik gør for ondt, og andre smerter, der opstår i dagligdagen i familien. Sørg for ikke at bruge PainXit direkte på åbne sår, men at behandle huden i området omkring såret. Læs i øvrigt indlægssedlen i pakken og afsnittet her på siden ”Hvornår må man ikke bruge PainXit” nedenfor.

Sådan bruger du PainXit

PainXit har et patenteret, super enkelt ”2-klik” system;

1. Du skal blot placere spidsen af ​​PainXit på huden på det område med smerte, ”klik” én gang på den røde trykknap på toppen af ​​pennen for START af smertebehandlingen. PainXit er nu aktiveret, den lille lampe nederst blinker grønt, du kan høre en svag klik-lyd, når de ufarlige elektriske impulser frigives. Det kan mærkes mod huden som små prik, som nogen skal vænne sig til. Vedbliv at holde PainXit mod huden i området med smerte i de 1-5 minutter, smertelindringsbehandling tager, mens du kan slappe af og lade PainXit gøre sit arbejde.

2. Tryk igen på den røde knap på toppen af ​​pennen, -’klik’- for STOP af behandling. Gentag efter behov. Ingen risiko for overdosering. Ingen gel, ingen pads, ingen kemi. Udskift AAA batteriet, når det er nødvendigt. Super enkelt og sikkert, nemt og effektivt.

Hvornår må man ikke bruge PainXit?

(KUN TIL UDVORTES BRUG)
Hvis du har en pacemaker
I de første 16 uger af graviditeten
På og omkring øjnene
På fugtig eller våd hud
Tæt på eller over metalimplantater
Tæt på ilt eller brændbare væsker
Hvis du lider af epilepsi
På åbne skader eller sår
På aorta-arterier, på musklerne i larynx og pharynx
På hjertet
Under kørsel af ethvert køretøj
Børn under 8 år uden opsyn af en voksen

Teckniske oplysninger

Beskrivelse: Bærbar elektronisk stimulator
Klassificering: Klasse IIa medicinsk udstyr
Produkt dimensioner: 130 x O26 mm
Energi: 0,4 mJ ved 1000 W
Driftstemperatur: 0ºC – 40º C. R.H. <90%
Opbevaringstemperatur: -20 ºC – + 50º C
Gennemsnitlig levetid: 2 år

Klinisk evidens

Klinisk undersøgelse af Dr. Roberto Giannini, 2014. Klik her>