Disse vilkår og betingelser gælder for dit køb af produkter fra Xit-International A/S gennem painxit.com.

 

Bestilling af varer
Når du bestiller varer gennem painxit.com, er det et bindende tilbud om at købe produkter i overensstemmelse med disse vilkår og betingelser. Din ordre vil ikke blive behandlet, og er således ikke bindende, før du har trykket ”Godkend ordre”.

 

Priser og betalinger
Prisen for et produkt er den/de pris(er), der på tidspunktet for bestilling er angivet på painxit.com. Der tages forbehold for trykfejl og udsolgte varer. Prisen for eventuel levering er angivet på din ordre, og den samlede pris for din ordre fremgår af ordrebekræftelsen. Alle priser for produkter på painxit.com gælder, indtil de ændres. Priser angivet i danske kroner inkl. moms, men ekskl. leveringsomkostninger. Forsendelser i Danmark (også Grønland og Færøerne) er i øjeblikket gratis.

Det er muligt at betale via netbank –  Merkur Andelsbank 8401-4258374, Mobil Pay på mobilnr. 50 60 07 47 eller med VISA-Dankort®, American Express, Mastercard, VISA, VISA Electron og Maestro.

Xit-International A/S trækker først beløbet fra din konto, når den respektive ordre er klar til afsendelse. Når transaktionen er gennemført, vil det fremgå af din konto. Når du betaler med betalingskort, bliver dine oplysninger sendt direkte og SSL krypteret til Xit-Internation A/S’ betalingsudbyder, og Xit-International A/S har dermed ikke adgang til dine betalingsoplysninger.

 

Levering
Ordrer afsendes inden for 1-4 hverdage fra datoen for ordrebekræftelsen og leveres normalt til adresser inden 2-7 arbejdsdage. Varer sendes med Post Danmark, og fragten er gratis i Danmark (dog ikke Grønland og Færøerne).

Vi leverer til alle lande i EU, Norge, Grønland, Færøerne samt Schweiz. Bemærk, at hvis du bestiller varer til levering uden for Danmark, er det dit ansvar at betale importafgifter, der eventuelt pålægges.

 

Fragtpriser
Danmark : Levering gratis
EU, Grønland, Færøerne, Norge + Schweiz: Levering gratis

 

Undersøgelsespligt og mangler
Når du modtager det købte, skal du straks foretage en undersøgelse af det købte, herunder nøje efterse det leverede, for at konstatere, om det har fejl eller mangler. Du kan klage til Xit-International A/S inden for to år efter modtagelsen af det købte, hvis der er fejl eller mangler. Du skal dog altid huske at klage i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen eller manglen.

 

Fortrydelsesret
Du har ret til at fortryde dit køb indtil 14 dage efter, at du har modtaget det købte.

Hvis du fortryder dit køb, skal du blot returnere varen i samme stand som da du modtog den. Du skal selv betale returfragten for varer, der returneres. Købsprisen er krediteret din konto inden for 7 dage efter modtagelsen af returvaren. Xit-International A/S kontrollerer alle varer inden afsendelse. Skulle der stadig være en fejl i en ekspedition, kan du returnere din bestilling til:

Kontaktadresse vedr. køb, salg og returnering:
Xit-International A/S
Piet Heins Vej 35
DK-2960 Rungsted Kyst

info@xit-international.dk