F.A.Q.

PainXit kan anvendes til både akutte og kroniske smerter, f.eks. ryg-, knæ- og skuldersmerter og smerter i forbindelse med  gigt, knogleskørhed, tennisalbue, golfalbue, lumbago, iskias, sportsskader og kronisk neuropati ligesom PainXit har vist sig effektiv ved fantom-smerter. Ligeledes lindres dagligdagens smerter ved slag, fald og insektstik etc.

(KUN TIL UDVORTES BRUG)

PainXit er super enkel og let at bruge.
1. Du skal blot placere spidsen af ​​PainXit på huden på det område med smerte, ”klik” én gang på den røde trykknap på toppen af ​​pennen, for START af smertebehandlingen. PainXit er nu aktiveret, den lille lampe nederst blinker grønt, du kan høre en svag klik-lyd, når de ufarlige elektriske impulser frigives. Det kan mærkes mod huden som små prik, som nogen skal vende sig til. Vedbliv at holde PainXit mod huden i området med smerte i de 1-5 minutter smertelindringsbehandling tager, mens du kan slappe af og lade PainXit gøre sit arbejde.

2. Tryk igen på den røde knap på toppen af ​​pennen, -’klik’- for STOP af behandlingen. Gentag behandlingen efter behov, gerne flere gange dagligt. Ingen risiko for overdosering og ingen bivirkninger. Udskift AAA batteriet, når det er nødvendigt. Super sikkert, enkelt og effektivt.

For de bedste resultater brug PainXit regelmæssigt og konsekvent.e.

Ja, faktisk er PainXit designet til at være super enkel og sikker at bruge for især ældre med mindre styrke i fingre og hænder. PainXit lindre alle slags smerter f.eks. ryg-, knæ- og skuldersmerter og smerter i forbindelse med gigt, knogleskørhed, tennis albue, lumbago, iskias, sportsskader og kronisk neuropati ligesom PainXit har vist sig effektiv ved fantom-smerter.

Ja, PainXit er god at have omkring huset, i bilen eller i din taske til at hjælpe, når børnene har slået sig eller et bistik gør for ondt. Børn under 12 år skal superviseres af en voksen. Læs i øvrigt indlægssedlen i pakken og afsnittet her på siden ”Hvornår må man ikke bruge PainXit” nedenfor.

Ja, PainXit lindrer alle former for smerter – også smerter og ømhed som stammer fra udøvelse af sport f.eks. muskelsmerter, ryg-, knæ- og skulder smerter og tennisalbue. Ingen bivirkninger, ingen risiko for overdosering. Super enkelt og effektivt.

(KUN TIL UDVORTES BRUG)
Hvis du har en pacemaker
I de første 16 uger af graviditeten
På og omkring øjnene
På fugtig eller våd hud
Tæt på eller over metalimplantater
Tæt på ilt eller brændbare væsker
Hvis du lider af epilepsi
På åbne skader eller sår
På aorta arterier, på musklerne i larynx og pharynx
På hjertet
Under kørsel af ethvert køretøj
Børn under 12 år uden opsyn af en voksen

Beskrivelse: Bærbar elektronisk stimulator
Klassificering: Klasse IIa medicinsk udstyr
Produkt dimensioner: 130 x O26 mm
Energi: 0,4 mJ ved 1000 W
Driftstemperatur: 0ºC – 40º C. R.H. <90%
Opbevaringstemperatur: -20 ºC – + 50º C
Gennemsnitlig levetid: 2 år